YAMMAS naar Walibi

 

Zondag 2 september s morgens in alle vroegte, vertrok de jeugd van Yammas met 42 kinderen en 6 begeleiders naar Walibi. Een grote dubbeldeks bus stond om 8.30 klaar om te vertrekken. Na een lange en gezellige busreis kwamen we aan in Walibi. De kinderen hebben zich de hele dag goed vermaakt in de achtbanen en verschillende water attracties. Het weer was prachtig dus de kleren waren zo droog. Na, toch nog even vlug een laatste achtbaan te pakken, vertrokken we rond 17.00 met de bus weer richting Mariahout. Als afsluiting hebben we bij de Pelgrim friet en een snack gegeten. Dit was wederom goed verzorgd door de Pelgrim. Daarna kon iedereen na een succesvolle en gezellige dag weer naar huis. Aanstaande vrijdag begint het nieuwe YAMMAS seizoen met de openingssoos en heten we groep 8 van harte welkom

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's