Halloweentocht 2021

Mariahout – De jaarlijkse Halloweentocht van de Yammas uit Mariahout werd op vrijdag 22 oktober georganiseerd. Een aantal vrijwilligers hadden weer hun best gedaan om een mooie, maar vooral spannende, route uit te zetten door de Mariahoutse bossen voor de deelnemende leden van de Yammas.

Er waren verschillende ouders opgetrommeld om een post langs de route te bemannen. Deze ouders hadden allemaal, stuk voor stuk, flink uitgepakt om de tieners onderweg eens flink de stuipen op het lijf te jagen. Zombies, duivels, heksen, horrorclowns, ze waren allemaal aanwezig in het bos en voorzien van zagen, bijlen en nog veel meer. Gelukkig was er onderweg ook een ranja post waar iedereen even op adem kon komen. 

Bij aanvang in het Buurthuis was er vooral veel stoere praat te horen, maar bij de jongere deelnemers waren er ook wel gespannen gezichten te zien. Tijdens de wandeling werd het bos regelmatig opgeschrikt door hard gebrul en meteen gevolgd door nog harder gegil. Waar sommige kinderen eventjes daarvoor nog stoere verhalen hadden, waren de praatjes bij een aantal nu toch wel wat minder. Uiteindelijk wist iedereen veilig en ongedeerd weer het Buurthuis te bereiken. Daar werd nog, onder het genot van een welverdiend hapje en drankje, uitgebreid nagepraat over de avonturen die onderweg beleefd waren. Het was weer een geslaagde avond. Het bestuur van de Yammas wil alle vrijwilligers en kinderen bedanken voor hun inzet en bijdrage.

Op vrijdag 5 november is er weer een soos in het Buurthuis voor de leden van de Yammas. Twee weken daarna, op vrijdag 19 november staat een zwemuitje gepland. Daarover ontvangen de leden nog een mail.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's