Paintball 2021

Afgelopen vrijdag 8 oktober gingen de Yammas uit Mariahout met 57 kinderen paintballen in Geldrop. In het begin waren er verschillende gespannen gezichten te zien, maar eenmaal begonnen gingen ze met z’n allen los. Eerst werden de kinderen in 4 groepen verdeeld waarna ze onderling de strijd aangingen voor de eeuwige roem. De verfspatters vlogen je om de oren en de strijdvaardigheid loog er niet om. Na anderhalf uur gingen alle leden met begeleiders moe maar voldaan weer naar Mariahout. Het was een super leuke en geslaagde avond!

Op vrijdag avond, 22 oktober staat er weer een Yammas avond gepland. Dan gaan we griezelen tijdens een spannende Halloween tocht.

Leden kunnen zich opgeven via de site of de link die ze per mail gekregen hebben. We hopen dan weer op zo’n grote opkomst!

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's