Yammas Jeugd koopt de straten van Mariahout op

 

De afsluiting van het Yammas tienerwerk seizoen was afgelopen vrijdag 27 mei. Deze avond stond het spel levend Monopoly, wat eerder niet door kon gaan vanwege de weersomstandigheden, op het programma.

De weersvoorspellingen werden al dagen nauwkeurig in de gaten gehouden. Gelukkig waren de weergoden vrijdagavond in een goede bui en kon het levend Monopoly nu wel plaatsvinden. De leden van de Yammas hadden zich al eerder voor deze avond op kunnen geven. Bij binnenkomst waren er al groepjes gemaakt en na de uitleg kon iedereen meteen aan de slag. In groepen trokken ze door het dorp en moesten ze straten kopen en opdrachten uitvoeren. Ook werden er her en der ‘algemeen fonds’ kaartjes uitgedeeld, waarmee je geld kon verdienen of terug moest gaan naar de gevangenis. De kinderen hebben heel Mariahout gezien, sommigen wel drie keer. 

Aan het einde van de avond ging iedereen met een prijs naar huis, maar de winnaars uiteraard met de hoofdprijs. Het bestuur van de Yammas wil alle ouders die deze avond opgetrommeld waren weer hartelijk bedanken dat ze erbij waren om te helpen. Ook willen ze alle kinderen bedanken voor een geslaagd seizoen. Na de zomervakantie ontvangen alle leden, en de kinderen van de nieuwe groep 8, informatie over het nieuwe seizoen van 2022-2023. 

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's