Openingssoos en darten in de Oranjebar.

Dit jaar begon Yammas het seizoen met de inschrijving in de Oranjebar. Na het inschrijven van alle leden stond een darttoernooi gepland. Eerst moesten er teams gevormd worden en daarna kon iedereen van start. Alle kinderen waren erg enthousiast en de competitiedrang was hoog! Om 22.00 uur waren de kinderen eigenlijk nog niet klaar om naar huis te gaan. Ondanks de hoge inzet van alle leden, konden er toch maar een paar de winnaars van deze avond zijn: Bram, Jans en Thijs, Ties en Kay, Simone en Boris, Anco en Fenne keerden deze avond met de eeuwige roem huiswaarts.

Het bestuur van de Yammas wil Twan v. Vroenhoven bedanken voor de speluitleg en de hulp en uiteraard Peter v/d Broek dat ze met alle Yammas-leden welkom waren bij de Oranjebar.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's