Toverland

Afgelopen zondag 9 oktober hadden we een uitje naar Toverland. Al om 9.00 uur in de ochtend stonden 65 kinderen, sommige met erg kleine oogjes, te trappelen bij het Buurthuis. Iedereen had zin in deze leuke dag. Toen alle kinderen verdeeld waren onder alle auto’s vertrokken ze in een lange karavaan richting Sevenum.

Daar aangekomen werden de afspraken nog even herhaald, de verzamelplek aangewezen en natuurlijk de groepsfoto gemaakt. Toen kon de dag echt beginnen en gingen de kinderen zelf in groepjes het park in. De weergoden waren de tieners goed gezind, want de zon scheen volop! Af en toe kwamen er kinderen zich melden bij het verzamelpunt om chips en een snoepje te scoren, en natuurlijk om enthousiast te vertellen waar ze allemaal al in waren geweest. Ook deze dag waren er alleen maar lachende gezichten te zien. Om17.30 uur moest iedereen verzamelen en in een record tempo zat iedereen weer in de auto richting huis. 

De Yammas willen ook nu weer alle kinderen bedanken dat ze er weer bij waren, maar vooral ook de ouders die wilden rijden deze dag.

Aanmelden

Wil je jezelf graag inschrijven voor een van onze activiteiten? Klik dan op onderstaande knop en vul daarna al je gegevens in!

Aanmelden voor een activiteit

Laatste foto's