Huisregels

 1. Alle activiteiten zijn bestemd voor jongeren vanaf groep 8, startend aan het begin van het schooljaar. Zij moeten in het kerkdorp Mariahout wonen (of aan verbonden zijn).
 2. De activiteiten vinden meestal plaats op vrijdagavond en spelen zich af in het Buurthuis en de sportzaal aan de Bernadettestraat van Mariahout.
 3. Activiteiten elders zullen per fiets of auto worden bezocht. Er kan een beroep worden gedaan op de ouders om te rijden. Iedereen komt een keer aan de beurt. Het bestuur gaat er van uit dat iedereen geldige autopapieren/verzekeringen bezit (Arbo!).
 4. De activiteiten vinden plaats van 19.30 – 22.00 uur Indien anders, dan wordt dit op het programma vermeld. De jongeren mogen tussendoor het gebouw niet verlaten.
 5. Elke avond is een groep jongeren verantwoordelijk voor het opruimen en vegen van de gebruikte ruimtes. Ze zullen per straat/wijk ingedeeld worden en kunnen dan gezamenlijk naar huis gaan. De corveetijd is van 22.00 tot 22.15 uur.
 6. Per kalenderjaar wordt  € 3,50 inschrijfgeld gevraagd. De soos-, crea- en sportavonden kosten € 1,00. Voor een bijzondere activiteit kan de prijs aangepast worden.
 7. Voor sportactiviteiten in de gymzaal moeten extra schone zaalsportschoenen meegenomen worden. Er mogen geen sieraden gedragen worden. Het gebruik van gymtoestellen, zonder toestemming en toezicht is verboden. De berging mag niet betreden worden.
 8. De organisatie is NIET aansprakelijk voor ongeval, diefstal en verlies van geld en goederen.
 9. Roken, alcohol- en druggebruik, gokken en rotzooi maken is verboden. Bij wangedrag zullen er, in overleg met de ouders, passende maatregelen genomen worden.
 10. Laat je mobieltje thuis, dat voorkomt pesten
 11. Als er introducés bij activiteiten aanwezig mogen zijn, dan moeten zij hun schoolpasje meebrengen, inleveren en krijgen zij het aan het einde van de avond weer terug.
 • Vertrouwenspersonen voor jongeren, vrijwilligers en ouders (verzorgers): Annet van de Ven
 • Deelname aan de activiteiten geschiedt op eigen risico!

Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op via e-mail door op de onderstaande knop te klikken: