Yammas

Laat kinderwensen uitkomen

27 december
Ieder jaar, op ‘derde kerstdag’ zet Yammas zich in om wensen van (zieke) kinderen uit te laten komen. De leden zamelen huis-aan-huis lege flessen in en met het opgehaalde statiegeld kan er voor veel kinderen een onvergetelijke dag verzorgd worden. Op deze manier worden er namelijk twee goede doelen gesponsord:

  • Make-a-Wish Nederland kan Wish Journeys plannen
  • Yammasleden kunnen mee naar een pretpark

 

Help mee!

Bewaar tot 27 december alle lege statiegeldflessen, kratten en blikjes en zet ze alvast klaar. Onze leden komen die dag deze ‘emballage’ op halen: 

  • vanaf 15:30 uur Mariastraat en het buitengebied van Mariahout
  • vanaf 18:00 uur in de bebouwde kom van Mariahout

 

Geen lege flessen in huis?

Geen nood, doneren is ook mogelijk via:

IBAN: NL12RABO0326905553
o.v.v. Flessenaktie Yammas Mariahout.

 

 

Namens alle kinderen: Bedankt!


Make-a-Wish

Wij zetten alles op alles om zo veel mogelijk wensen te vervullen. Dat doen wij niet alleen. Dat kunnen wij niet alleen. Ons verhaal is niet zomaar een verhaal. Het is een verhaal van alle verhalen van kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte. Van zorgzame vrijwilligers, ouders, ziekenhuizen en business partners die samen alles uit de kast halen om het onmogelijke onvergetelijk te maken. Van maanden van voorbereiden, het verheugen op, zorgeloze momenten met familie en van herinneringen. Door onderdeel te zijn van een onvergetelijke Wish Journey krijgt het kind een positieve boost. Zo vinden kinderen én de mensen eromheen weer nieuwe kracht om sterker de toekomst in te gaan.